Om 123-skridsikker

123-skridsikker kan bruges på næsten alle glatte overflader inde som ude.


Badekaret er altid meget glat men med 123-skridsikker på bund og kanter, er det igen sikkert at bruge badet for ældre og børn.


123-skridsikker virker også udendørs. Frost og is ødelægger ikke behandlingen. Har I evt skifferfliser ved indgangen er dette også optimalt at behandle med 123-skridsikker. 


123-skridsikker ødelægger ikke fliserne. Der kan ved meget blanke fliser opstå en svag matning, men det er minimalt. Er man usikker på om ens fliser mattes, anbefaler vi at prøve i et hjørne først samt evt kun at lade 123-skridsikker sidde i 2-4 minutter.

Anvendelse

Til gulvfliser & klinker 


Ved behandling af 123-skridsikker opstår en kemisk reaktion på det der påføres. Denne reaktion gør at belægningen ændrer struktur som udgør skridsikringen. Dette ødelægger ikke fliserne eller klinkerne men gør, at man ikke skal tænke på at glide eller falde.


Det er så nemt at påføre at næsten alle kan gøre det. Det tager ca 10 minutter og derefter er jeres gulve skridsikre med det samme.


Har I et pool område i hjemmet, er 123-skridsikker eminent til at sørge for man ikke falder rundt om poolen.


Hvem har brug for

123-skridsikker.  • Hvis I er en børnefamilie, kender I evt til børn der falder på fliserne i køkkenet eller badeværelset. 
  • Ældre eller gangbesværede kan med fordel bruge 123-skridsikker for at forebygge faldskader.
  • Menesker med et handicap.
  • Alle hjem hvor man har glat belægning.
  • Virker inde og ude.